El CH Palautordera respira després de guanyar La Salle Montcada (30-27)

Els palauencs han mantingut la intensitat en defensa i l'encert en atac tot el partit

09 d'abril del 2017
Actualitzat a les 8:31h
El CH Palautordera ha defensat la victòria des del primer moment
El CH Palautordera ha defensat la victòria des del primer moment | Jordi Purtí
Valuosa i treballada victòria aquest dissabte del Club Handbol Palautordera Salicru per 30 a 27 davant La Salle Montcada, en partit corresponent a la vint-i-setena jornada de la Primera Divisió Estatal. El Palau ha sortit molt intens des del començament, fort en defensa i encertat en l'atac cosa que li ha permès agafar avantatge en el marcador (11-4) en els primers quinze minuts.

La Salle Montcada ha reaccionat una mica, s'ha acostat al marcador però el CH Palautordera sabia que s'hi jugava molt en les seves possibilitats de cara a mantenir la categoria i ha seguit creient en les seves possibilitats. A la mitja part 16-11 pels del Baix Montseny.

La segona part ha estata més anivellada, però els de Marc Lurbe han seguit disposant de contraatacs ben resolts i han pogut mantenir el control del partit. Tot i així els darrers minuts han estat de patiment ja que els lasalians s'han col·locat a només dos gols a falta de tres minuts per acabar. Amb tot victòria palauenca que li permet sumar dos punts vitals i guanyar-se el dret de tenir l'objectiu més a prop.

La competició es reprendrà el 22 d'abril amb el partit, segurament, més decisius de tots. El CH Palautordera rebrà al pavelló Josep Llavina i Esteve l'Handbol Esplugues, un altre equip immers en la zona de descens.