Breda celebrarà diumenge el LX Aplec de la Sardana

Es compatarà amb la participació de les Cobles La Principal de la Bisbal, Jovenívola de Sabadell, Bisbal Jove i Vila d'Olesa

Redacció
05 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:00h
Un dels aplecs sardanistes celebrats a Breda
Un dels aplecs sardanistes celebrats a Breda | AJB

Aquest diumenge l'Aplec de la Sardana de Breda arribarà als quaranta anys interromputs de la seva celebració. Es tracta d'un dels esdeveniments més tradicionals d'aquesta vila del Baix Montseny selvatà, organitzat per la Cilla Sardanista de Breda. Un any més les ballades de sardanes tindran lloc durant tot el dia a l'aparcament del Cercle Bredenc.

Per celebrar l'efemèride i interpretar el repertori es comptarà amb la participació de les cobles ben reconegudes i ja habituals al municipi com La Principal de la Bisbal, Jovenívola de Sabadell, Bisbal Jove (matí) i Vila d'Olesa (tarda). En cas de pluja les activitats es traslladaran a l'interior del Cercle Bredenc. La sessió matinal de l'Aplec començarà a dos quarts d'onze del matí i s'interpretaran tretze sardanes. A la tarda les ballades estan programades a partir de les quatre de la tarda i es tocaran setze sardanes.