Reixida primera edició del Petit Festival de Vallgorguina

Pel municipi hi han passat poetes de la categoria d'Esteve Plantada, Pau Gener, Carles Rebassa i Míriam Cano. També músics com Mireia Vives i Borja Penalba

Redacció
03 d'abril del 2017
Actualitzat a les 16:35h
Els poetes Carles Rebassa, Pau Gener i Míriam Cano a Vallgorguina
Els poetes Carles Rebassa, Pau Gener i Míriam Cano a Vallgorguina | NBM
Vallgorguina ha viscut amb èxit aquest cap de setmana la primera edició del Petit Festival que enguany s'ha dedicat a la poesia. Malgrat el temps amenaçant durant tot el dissabte, els diferents escenaris previstos on hi va haver activitat van comnptar amb una important concurrència de públic assistent.

Pel municipi dissabte hi van passar poetes de la categoria més que contrastada com Esteve Plantada de l'Editorial Terrícola, el celoní Pau Gener i també Carles Rebassa i Míriam Cano. Tanmateis va ser un èxit el concert espectacle que va tancar el Petit Festival "Amor fora de mapa", primer disc de Mireia Vives i Borja Penalba que han musicat la darrera novel·la de Roc Casagran.

El festival organitzat per l'Ajuntament i la Comissió de Festes de Vallgorguina, però, va començar amb els contes i històries per grans i petits amb Alícia Molina i Ruben Martínez. També ser protagonistes amb el micro obert i prendre part dels tallers per donar forma a poemes amb Núria Vila.

L'organització ha expressat la seva satisfacció pel desenvolupament del festival considerant-lo una bona experiència i s'espera que pugui tenir continuïtat.
 

Alícia Molina, la regidora de Cultura Rosa Cornet i Ruben Martínez en el Petit Festival de Vallgorguina Foto: NBM


Concert espectacle Amor fora de mapa, al Petit Festival de Vallgorguina

 

Participants del Micro Obert Foto: NBM

 

Tallers del Festival de poesia de Vallgorguina Foto: NBM


 
Arxivat a