Al CH Palautordera se li acaba el coixí després de la derrota amb el Sanes (26-15)

A quatre partits pel final ja pràcticament no té marge per l'error

02 d'abril del 2017
Actualitzat el 03 d'abril a les 7:55h
Els jugadors del Palau convençuts de poder seguir a divisió estatal
Els jugadors del Palau convençuts de poder seguir a divisió estatal | Jordi Purtí
Nova derrota del CH Palautordera Salicru a la pista del Sant Esteve Sesrovires 26-15 en el partit corresponent a la vint-i-sisena jornada del campionat de Primera Divisió Estatal. No era la pista més propícia perquè el de de Marc Lurbe en poguessin trure un resultat positiu, però el cert és que els palauencs continuen massa a prop de les dues darreres places de la classificació que són les que marquen el descens de categoria.

El partit no va començar massa bé amb dues amonestacions en ments de tres minuts a a jugadors del palau, una exclusió i un 4-0 en contra abans d'arribar als set minuts. Poc a poc el Palau s'anava refent però quan semblava que entrava de ple en el partit el "Sanes" tornava a agafar embranzida i d'aquesta manera arribar al descans amb un avantatge de quatre gols 12-8.

A la segona el CH Palautordera, que continua amb moltes baixes, físicament cansat i emocionalment tocat per un esforç esgotador que no donava els fruits desitjats, ja no va poder revifar i els de Dani Ariño van acabar de trencar el partit de manera definitiva i aconseguir al final onze gols de diferència 26-15.

Amb aquest resultat el Palau continua fora del descens però el té a tocar, a només dos punts i dissabte vinent rebrà la visita de La Salle Montcada, que encara no té la salvació garantida, però gairebé. És un partit on el Palau no seria estrany que traiés un resultat positiu, encara que a casa només ha guanyat tres partits en tota la temporada.