Neu al Montseny, calamarsa a la plana

El cap de setmana, de nou, està marcat per la inestabilitat i per tempestes que, localment, descarreguen amb intensitat | El temps no acabarà de fer net diumenge

Nevada a les Agudes
Nevada a les Agudes | Josep Maria Montaner
Redacció
01 d'abril del 2017
Actualitzat el 09 d'abril a les 10:47h

Dissabte força inestable a bona part del país. Xàfecs i tempestes estan descarregant de forma irregular, especialment a la meitat nord. A més, s'ha pogut veure nevar amb certa intensitat en punts com les Agudes, al massís del Montseny, com mostra aquest vídeo de Josep Maria Montaner de NacióDigital.

Metres més avall, a la plana de Vic, les precipitacions eren en forma de calamarsa. També se n'ha vist al Ripollès, al Berguedà i, fins i tot al Vallès, entre altres comarques. Ahir a la nit, en canvi, va ser la plana de Lleida que va patir una pedregada poc freqüent per l'època de l'any. Cirerers, albercoquers i també alguna nectarina primerenca podrien ser els cultius més afectats.

El temps continuarà revoltat aquest dissabte i millorarà de cara a diumenge, malgrat que els xàfecs es poden reproduir a l'entorn del Montseny i també a la Vall d'Aran. Dilluns, en canvi, el sol dominarà amb claredat arreu.