Aquest cap de setmana nova edició del Combat d'Arbúcies

En aquestes jornades s'incorporen novetats com la mirada de la Teresa d'Arbúcies i els jocs tradicionals del 1700

Redacció
30 de març del 2017
Actualitzat a les 19:08h
Recreació del Combat d'Arbúcies
Recreació del Combat d'Arbúcies | AJA
Aquest dissabte 1 i diumenge 2 d'abril Arbúcies celebrarà les IV Jornades de Recreació Històrica del Combat d’'Arbúcies que tenen com a objectiu divulgar la història i fer un exercici de memòria històrica, les seves conseqüències, la seva importància i conèixer una part de la història d'Arbúcies i del nostre país.
 
Els actes del Combat d'Arbúcies començaran dissabte al matí amb la X Trobada d'entitats locals de cultura i patrimoni de La Selva al Museu Etnològic del Montseny. A les 11 del matí, La guerra de Successió a la comarca de la Selva (1702-1715), a càrrec de l’autor, Adrià Cases, i del prologuista, Francesc Serra. I, a les 12, La recreació històrica, l'exemple de la guerra de Successió, taula rodona amb la participació de Francesc Serra, Joaquim Mateu, Francesc Riart, Francesc Xavier Hernàndez i com a moderador, el director del Museu Etnològic del Montseny, Jordi Tura.
 
A les 6 de la tarda, també al Museu, inauguració de l'exposició temporal Fins aconseguir-ho! La guerra de Successió a Catalunya. Es tracta d'una exposició que ofereix una explicació del que va significar la guerra de Successió als Països Catalans. A partir de les 5 de la tarda, hi haurà el mercat de productes del Montseny i del quilòmetre 0 al carrer Camprodon. 
 
 

 
Arxivat a