El castell de Montsoriu fa un pas més per ser el millor monument de Catalunya

Ja és a semifinals del concurs després de batre per pocs vots les Muralles de Montblanc

Redacció
29 de març del 2017
Actualitzat a les 16:52h
El castell de Monsoriu ja és entre els millors monuments catalans
El castell de Monsoriu ja és entre els millors monuments catalans | Beldtz
El castell de Montsoriu, el castell gòtic de Catalunya, ja és a la semifinal del concurs del monument favorit dels catalans 2017 que ha impulsat les revistes Sàpiens i descobrir, després que ahir dimarts al migdia es va tancar la votació que es podia fer des del passat 21 de març. Durant tota aquesta setmana el castell de Montsoriu ha rebut 30.700 vots en un frec a frec amb les Muralles de Montblanc que n'ha rebut 29.300.

Aquest ha estat el primer enfrontament de quarts de finals dels monuments enquadrats en el grup A. Aquesta setmana s'està votant el primer enfrontament del grup B entre els monuments de Sant Climent de Taüll i la Cartoixa d'Escaladei. El guanyador d'aquest enfrontament serà el que s'haurà de batre en semifinals amb el Castell de Montsoriu.

Els quarts de final s'allargaran fins el 18 d'abril i els quatre monuments guanyadors d'aquestes rondes passaran a les semifinals, que es disputaran entre el 18 d’abril i el 2 de maig.

El combat decisiu, la gran final monumental, durarà una setmana i es resoldrà el dimarts 9 de maig, dia en què acaba el concurs i se sabrà, gràcies a les votacions populars, quin és el monument favorit dels catalans 2017.

Per poder votar cal entrar en aquest enllaç i registrar-se. Es pot votar una vegada cada hora i per cada vot s'optarà a un dels 100 premis que es sortegen cada setmana a partirde dimarts de la setmana vinent.