La UE Sarrià es venja del CH Palautordera (22-30)

Derrota previsible dels palauencs a l'espera d'encarar les cinc finals que queden per acabar la competició

26 de març del 2017
Actualitzat el 27 de març a les 9:25h
La UE Sarrià molt superior al CH Palautordera
La UE Sarrià molt superior al CH Palautordera | Valentí Fuster | UE Sarrià
Aquesta vegada no s'ha deixat sorprendre com a la primera volta i des del primer moment la Unió Esportiva Sarrià va saltar a la pista del pavelló Josep Llavina i Esteve amb la lliçó ben apresa i no va donar cap opció al Club Handbol Palautordera per acabar-lo derrotant per 22-30 en el partit corresponent a la vint-i-cinquena jornada de la primera divisió estatal.

De fet, els palauencs només van poder seguir el ritme del partit poc menys de vuit minuts amb el marcador ajustat de 4-5 pels gironins. A partir d'aquí els visitants van començar a trencar el partit per anar-se'n al descans ja amb un clar avantatge de 12-17.

A la represa les coses no van començar gens bé pels de Marc Lurbe ja que el porter Adrià Casado va ser desqualificat amb vermella directa i la UE Sarrià amb el pas dels minuts va anar eixamplant la distància en el marcador que va arribar a ser màxima al minut vint-i-cinc amb un 20-29 i acabar el partit amb el definitiu 22-30 favorable a l'equip que entrena Carles Morales. En aquest segon període també va ser desqualificat el gironí Pere Arnau.

A partir d'ara, als dos equips els queden cinc finals, als palauencs per mantenir la categoria amb un marge d'error mínim i als gironins per seguir aspirant a l'ascens de categoria.