CH Sant Esteve lluita però no pot superar el Sant Joan Despí (23-27)

El desencert en moments puntuals han afavorit que els del Baix Llobregat hagin marxat en el marcador

25 de març del 2017
Actualitzat a les 20:50h
Una jugada del partit entre el CH Sant Esteve i l'Handbol Sant Joan Despí
Una jugada del partit entre el CH Sant Esteve i l'Handbol Sant Joan Despí | Jordi Purtí
Els detalls han condemnat el Club Handbol Sant Esteve davant l'Handbol sant Joan Despí per 23 a 27 en el partit corresponent a la vint-i-cinquena jornada de la Primera Divisió Estatal. Els del Baix Montseny han entrat una mica freds al partit, però amb el pas dels minuts han aconseguit refer-se i fins i tot posar-se per davant en el marcador 9 a 8 en el minut dinou de la primera part, però l'avantatge ha durat poc i els del Baix Llobregat han aprofitat el desencert atacant de l'equip local per marxar del marcador fins l'11 a 15 a la mitja part.

A la segona part, els de Pau Ventura ho han provat tot per reduir el desavantatge que portaven, però han estat minuts d'intervals en el marcador que sempre ha controlat l'equip visitant que en cap moment ha vist perillar el partit. Al final 23 a 27 que obliga al Club handbol Sant Esteve a lluitar les darreres cinc jornades per no caure en posicions de descens, tal com ha reconegut Tomeu Aspa, jugador del Sant Esteve.

Aspa també ha manifestat que les baixes que estan patint en els darrers partits els ha afectat força ja que els jugadors que estan en condicions de jugar han de fer un esforç més gran cada partit, cosa que els merma físicament.