Signatura de l'acta de replanteig de la restauració de l'església de Breda

Aquesta intervenció forma part del programa de l'1 per cent cultural, fet pel qual la Generalitat, a través de l'Institut Català del Sòl, finançarà una part de l'obra

Redacció
22 de març del 2017
Actualitzat a les 9:14h
Signatura acta de replanteig de l'església de Breda
Signatura acta de replanteig de l'església de Breda | AJB
Aquest dimarts al matí s'ha signat l'acta de replanteig de la primera fase de la restauració de l'església de l'antic Monestir de Sant Salvador de Breda. S'han trobat representants dels diversos organismes que intervenen en l'operació: Ajuntament de Breda, INCASÒL, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Bisbat de Girona i Parròquia de Breda, així com les empreses adjudicatàries de l'obra.

Aquesta intervenció forma part del programa de l'1 per cent cultural, fet pel qual la Generalitat, a través de l'Institut Català del Sòl, finançarà una part de l'obra. En concret, el cost d'aquesta primera fase, de 210.000 euros, es sufragarà al 50 per cent entre l'Ajuntament de Breda i l'INCASÒL. Per tant, cada organisme aportarà 105.000 euros. Les obres començaran properament.

Des de l'equip de govern es considera que el patrimoni històric i arquitectònic és un dels principals actius del municipi i és per això que esdevé una de les prioritats per anar configurant Breda com un pol d'atracció de turisme cultural.
 

Església de Breda Foto: AJB