Marea verda del CH Palautordera a la pista de La Salle Bonanova

Els jugadors del primer equip financien el viatge en autocar perquè l'afició els animi en aquest difícil final de temporada

Redacció
17 de març del 2017
Actualitzat a les 19:09h
El Palau es conjura per afrontar el tram decisiu de la temporada
El Palau es conjura per afrontar el tram decisiu de la temporada | Jordi Purtí
Al Club Handbol Palautordera Salicru se li han complicat molt les coses en aquests darrers partits i ara mateix es troba perillosament només a dos punts per sobre de la permanència en la Primera Divisió Estatal quan només falten set partits per acabar el campionat. I aquest dissabte 18 de març té un partit, si no decisiu, si vital de cara al futur ja que juga a la pista de La Salle Bonanova, equip que tanca la classificació del Grup D i, per tant, és de les poques pistes on hi ha clares possibilitats de puntuar, malgrat la dinàmica negativa en aquesta segona volta del campionat.

I per aquest motiu els jugadors volen l'escalf dels seus aficionats en un partit on s'hi juguen bona part de les seves esperances. És a dir, desitgen veure una autèntica marea verda a les graderies del pavelló de l'escola barcelonina. Amb aquesta finalitat s'ha organiyzat un autocar, finançat pels propis jugadors, perquè els acompanyin en aquest difícil final de temporada que els espera.

D'entrada, el planter del primer equip del club amb més de sis dècades a les seves espatlles, ja ha agraït el suport que estan rebent aquestes darreres setmanes. El partit està fixat per jugar-se a les 18:15 hores i la sortida de l'autocar serà a les 16:15 hores. Qui hi vulgui anar ha de passar a apuntar-se al bar del pavelló per reservar la plaça.