Jordi Puigvert comença el Campionat d'Espanya d'Autocròs pujant al podi

El pilot de Vallgorguina ha tingut bones sensacions al circuit d'Alcanyís

Redacció
15 de març del 2017
Actualitzat a les 17:23h
El vallgorguinenc Jordi Puigvert segon a Alcanyís
El vallgorguinenc Jordi Puigvert segon a Alcanyís | JP
Aquest darrer cap de setmana es va disputar la primeras cursa del campionat d'Espanya d'Autocròs a les instal·lacions de Motorland Aragón, situades a la població d'Alcanyís a Terol. Hi van participar-hi 38 carcross amb Ivan Pinya dominant les sessions d'entrenament i seguit  per David Masoliver, Ivan Ares i el vallgorguinenc Jordi Puigvert en quarta posició.

A la primera classificatòria Jordi Puigvert guanyava va guanyar la seva sèrie i això li va suposar encapçalar la general. A la segona classificatòria Puigvert també va ser el més ràpid i seguia liderant la classificació. En canvi, a la tercera serie el pilot de Vallgorguina va acabar en segona posició però el seu temps el seguia mantenint en primera posició de la general i a més li suposava sortir en primer lloc a la cursa final.

Una final que va tenir la sortida una mica accidentada ja que dos pilots van apretar l'accelerador abans  que s'apagués el semàfor. Aquesta circumstància va fer que d'entrada Jordi Puigvert perdés dues posicions i col·locar-se en tercera posició, encara que conscient que els dos pilots del davant serien penalitzats i, per tant, qui realment encapçalava la cursa era ell.

En el decurs de la cursa  va superar un dels dos pilots que tenia al davant i, en la lluita per col·locar-se primer, el pilot que el precedia va fer un estrany en una de les curves del circuit i, per evitar un xoc, es va veure obligat a obrir-se en la traçada, moment que el pilot que el seguia, Juanjo Moll, actual campió estatal, va aprofitar per avançar-lo cosa que també va fer amb l'altre pilot del davant. Joanjo Moll va tenir el camí lliure ja que Jordi Puigvert va necessitar dues voltes per avançar el pilot penalitzat i el mallorquí ja s'havia escapat.

En conseqüència, Jordi Puigvert comença el campionat d'Espanya pujant en el segon calaix del podi. La tercera posició va ser pel gallec Antón Muiños. La pròxima cursa es disputarà el 22-23 d'abril a Lleida.
 
Arxivat a