El Museu Aragay de Breda acollirà la cloenda del II Simposi Internacional sobre el Noucentisme

La celebració d’aquestes jornades parteix de la necessitat d'estudiar els paral·lelismes, contactes i relacions entre el Noucentisme i altres moviments culturals de l’època

Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 14:41h
Museu Aragay de Breda
Museu Aragay de Breda | NBM
Entre els dies 23 i 25 de març es celebrarà a Girona el segon Simposi Internacional sobre el Noucentisme, unes jornades que tindran el seu acte de clausura al Museu Aragay de Breda. Els participants del simposi arribaran a Breda el dissabte 25, últim dia d’activitats. Es celebrarà un dinar a la vila seguit d'una visita guiada al Museu Municipal Josep Aragay a càrrec del seu director, Xavier Castanyer. El museu també acollirà els parlaments de cloenda del simposi.

El II Simposi Internacional sobre el Noucentisme està organitzat conjuntament per la Universitat de Girona i la Fundació Rafael Masó amb la col·laboració de diferents institucions, entre elles l'Ajuntament de Breda i el Museu Municipal Josep Aragay. La celebració d'aquestes jornades parteix de la necessitat d’estudiar els paral·lelismes, contactes i relacions entre el Noucentisme i altres moviments culturals de l'època, i deixar d'estudiar-lo com un fenomen aïllat. D’aquesta forma, la voluntat és tenir una visió més àmplia i precisa de diferents aspectes que poden ajudar a un major coneixement i difusió del Noucentisme.