El celoní Joan Josep Artero rep la Medalla d'Honor de la «Volta»

La 97a edició començarà el proper 20 de març i passarà pel Baix Montseny

Redacció
12 de març del 2017
Actualitzat a les 10:27h
Joan Josep Artero Medalla d'Honor de la Volta Ciclista a Catalunya
Joan Josep Artero Medalla d'Honor de la Volta Ciclista a Catalunya | Volta
El ciclista celoní Joan Josep Artero ha rebut aquesta setmana la Medalla d'Honor de la "Volta" en reconeixement a la seva tasca envers el ciclisme. L'acte, presidit per la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, va tenir lloc dijous passat al Palau de Pedralbes en el decurs de la presentació de la 97a edició de la Volta Ciclista a Catalunya.

Tal com ja vam informar a NacióBaixMontseny.info, Joan Josep Artero, és exbomber de 63 anys i amb una discapacitat visual des de fa quinze anys a conseqüència de la malaltia de Stargard. L'any passat juntament amb Xavi Manso va cobrir en tàndem el trajecte Barcelona - Sarajevo en el primer projecte Superant Foscors.

D'altra banda, d
urant l'acte es va descobrir el Cartell oficial, obra de Lluís Amaré, i es van explicar els detalls tècnics de la cursa que començarà el proper 20 de març amb la tradicional etapa Calella - Calella i que trepitjarà algunes de les carreteres del Baix Montseny dels municipis de Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni i Vallgorguina.