El CH Sant Esteve es fa fort a casa i guanya l'OAR Gràcia Sabadell (32-30)

A falta de set jornades per acabar el campionat estan cinc punts per sobre del descens

12 de març del 2017
Actualitzat a les 9:42h
El CH Sant Esteve suma dos punts vitals davant l'OAR Gràcia Sabadell
El CH Sant Esteve suma dos punts vitals davant l'OAR Gràcia Sabadell | arxiu
Important i treballada victòria del CH Sant Esteve aquest dissabte al pavelló Els Quatre Hereus contra l'OAR Gràcia Sabadell, un rival directe per eludir el descens, per 32 a 30. El partit va començar amb molta igualtat amb constants alternatives en el marcador sense que cap dels dos equips pogués obtenir rendes importants. Tot i així, al final dels primers trenta minuts els del Baix Montseny aconseguien marxar al vestidor amb una diferència de tres gols 18 a 15.

En els primers minits de la segona part el CH Sant Esteve ha mantingut el resultat però l'encert golejador de sabadellenc Joaquim Vaillo, que ha aconseguit tres gols consecutius ha empatat el partit a 21 gols poc abans d'arribar als deu minuts d'aquest segon període i poc després, als catorze minuts, s'ha posat per davant en el marcador 24-25.

En el darrer quart de partit igualtat màxima altra vegada fins que a tres minuts i mig del final un gol del santestevenc Guillem Marin col·locava el 30-28 en el marcador, un avantage de dos gols que ja s'ha mantingut fins la fi del partit amb el 32-30.

A falta de set partits per acabar el campionat amb els dos punts sumats el CH Sant Esteve ja en té setze, cinc per sobre del descens, sempre que l'Handbol Esplugues, penúltim, no faci aquest diumenege al migdia una proesa contra el líder BM Granollers. El camí cap a la permanència a la primera divisió estatal es podria veure una mica aclarida si dissabte vinent s'aconsegueix un resultat positiu al pavelló Blanc i Verd de Bordils, un altre rival directe. L'OAR Gràcia Sabadell es queda amb els tretze punts que tenia abans de començar el partit.