Núria Rossell participa en una nova edició del «Llibre en femení»

L'artista de Sant Esteve de Palautordera exposa la seva obra al Centre Pere Pruna de Barcelona fins el dia 30 d'aquest mes de març

Redacció
10 de març del 2017
Actualitzat a les 10:45h
Nova edició del Llibre en Femení amb la participació de Núria Rossell
Nova edició del Llibre en Femení amb la participació de Núria Rossell | NR
L'artista de Sant Esteve de Palautordera, Núria Rossell, participa en una nova edició del Llibre en femení que s'ha inaugurat aquest dijous 9 de març al Centre Pere Pruna de Barcelona. Es tracta de llibres d'artista i obra gràfica que també compta amb la participació de Danielle Creenaune, Sílvia Japkin, Francesca Poza i Maria Pujol. En l'acte inaugural el músic i compositor Quico Tretze ha presentat el seu tercer disc Perdut e Amat.

Els anomenats llibres d'artista han experimentat una gran popularitat en els últims anys, convertint-se en una forma d'expressió artística utilitzada per una quantitat, cada vegada major, de creadors amb un desig clar de posar de manifest allò que volen comunicar en les societats desenvolupades.

Lluny de ser productes elitistes, creats per artistes més destacats, els llibres d'artista admeten una flexibilitat formal, conceptual i permeten l'ús d'una diversitat de tècniques casi il·limitada, per aquest motiu, brinden possibilitats de desenvolupament d'obres artístiques amb un caràcter molt personal. és un format de creació en alça i en una constant evolució.

L'exposició del Lllibre en femení 3.0 es podrà visitar fins el dia 30 de març d'aquest any