El CH Sant Esteve espanta al líder a Granollers (35-32)

Els de Pau Ventura a poc més de quatre minuts guanyaven 31-32

06 de març del 2017
Actualitzat a les 17:17h
El CH Sant Esteve va posar les coses molt difícils al líder
El CH Sant Esteve va posar les coses molt difícils al líder | arxiu
El Club Handbol Sant Esteve ha estat a punt de donar una de les grans sorpreses de la jornada 22 de la Primera Divisió Estatal a la pista del líder BM Granollers, al final però va acabar cedint per un ajustat 35-32 i l'afició del Palau d'Esport va respirar alleugerida. El partit va començar amb domini dels locals que poc a poc anava posant diferència en el marcador aconseguint un avantatge màxim de cinc gols a la ratlla dels vint minuts (14-9).

Tot feia pensar que la lògica s'imposava i la major qualitat del líder -només ha perdut dos partits en tota la temporada- acabaria per trencar un partit amb molt minuts per endavant. Només va ser això, un miratge, perquè els de Pau Ventura es van saber sobreposar a aquesta adversitat i van tenir la paciència i l'encert per retallar la diferència per acabar la primera part amb només un gol per darrera (18-17) amb un gol de Tomeu Aspa a només dos segons pel final dels primers trenta minuts.

La segona part va ser molt igualada, sense que cap equip pogués marxar del marcador més enllà d'un gol. Els de Pau Ventura resistien i van ser capaços de posar-se per davant en el marcador 31-32 a poc més de quatre minuts amb dos gols consecutius de Jordi Planas. Poc després va arribar l'exclusió d'Arnau Pou a falta de tres minuts i quaranta segons, el que va suposar jugar amb inferioritat durant dos minuts i els de la capital del Vallès Oriental van fer un parcial de 3 a 0 que els va donar una victòria inesperadament suada.

Dissabte vinent el CH Sant Esteve, a partit de les sis de la tarda, rebrà l'OAR Gràcia Sabadell al pavelló Els Quatre Hereus amb la permanència en joc.