Derrota del CH Palautordera Salicru davant el Joventut Handbol Mataró (35-33)

Els del Baix Montseny lluiten fins els seixanta minuts però se'ls escapa el partit

05 de març del 2017
Actualitzat el 06 de març a les 16:35h
El Palau es conjura per afrontar el tram decisiu de la temporada
El Palau es conjura per afrontar el tram decisiu de la temporada | Jordi Purtí
El Club Handbol Palautordera Salicru ha competit fins al final aquest dissabte a la pista del Joventut Handbol Mataró però ha acabat perdent per 35-33 en un partit d'alts i baixos i de transicions molt ràpides per part dels dos equips. Un començament més efectiu per part dels mataronins que han agafat avantatge en el marcador en els primers minuts però que la rèplica del Palau hapermès igualar el marcador i fins i tot posar-se per davant a la ratlla dels vint minuts (9-10). A la mitja part, però, els de Marc Lurbe han marxat als vestidors amb tres gols per sota (16-13).

A la segona part el marcador ha estat sempre favorable al conjunt local que ha mantingut una diferència entre tres i quatre gols, encara que a falta de vuit minuts pel final un gol de Manuel Paniagua acostava els del Baix Montseny a només un gol (28-27). El Joventut Handbol Mataró ha reaccionat amb un parcial de 4-0 i ha sentenciat el partit amb aquest 35-33.

I dissabte vinent a partir de tres quarts de set un partit a vida o mort del CH Handbol Palautordera Salicru al pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera contra l'Handbol Sant Cugat. Tots dos tenen 13 punts, quatre per sobre del descens a vuit partits per acabar la lliga --el Sant Cugat juga avui diumenge-- i qui surti guanyador farà un pas importantíssim per la permanència.