El CH Sant Esteve juga a Esplugues amb moltes baixes i rep una dura derrota (36-20)

La derrota dels del Baix Montseny dona aire als espluguencs i la part baixa de la classificació s'apreta

27 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:35h
Partit de la primera volta entre el CH Sant Esteve i l'Handbol Esplugues
Partit de la primera volta entre el CH Sant Esteve i l'Handbol Esplugues | arxiu

Les baixes amb les que el CH Sant Esteve ha jugat aquest diumenge en el complex esportiu de Les Moreres d'Esplugues el partit corresponent a la jornada 21 de la primera estatal d'handbol han estat determinants per entendre el resultat de 36 a 20 amb que va acabar l'encontre. Els del Baix Montseny van aguantar bé fins el minut disset i mig que anaven per davant en el marcador amb 10 a 11, però a partir d'aquest moment el domini dels locals va ser absolut per marxar al descans ja amb un avantatge de cinc gols (18-13).

A la represa les coses no van anar millor i el CH Sant Esteve va encaixar divuit gols més, mentre que els santestevencs només n'han pogut marcar set per acabar el partit 36-20. Després d'aquesta derrota, la part baixa de la classificació s'apreta més ja que l'Esplugues amb 11 punts, en posició de descens, té la salvació a dos punts i renovades esperances de salvació.

En qualsevol cas, a nou partits pel final de la lliga encara poden passar moltes coses, tot i que aquest cap de setmana vinent no sembla propici per canviar massa res. El CH Sant Esteve (14) visita la pista del líder BM Granollers; l'OAR Gràcia (13) rep el Sant Martí Adrianenc, segon i aspirant a tot; Handbol Bordils B (13) rep el Sant Quirze que és quart i l'Handbol Espluguies (11) va a la pista de l'Augi Sarrià que és tercer.

Altres dos equips en la zona perillosa de la classificació el CH Palautordera Salicru (14) va a la pista del Joventut Handbol Mataró (17) i el partit és més igualat sempre i quan el Palau recuperi jugadors lesionats i l'Handbol Sant Cugat (13) rep a casa La Salle Montcada (16).