El CH Palautordera Salicru planta cara però no pot amb el Sant Joan Despí (22-25)

El Palau s'ha desfondat am l'inici de la segona part malgrat la reacció final

25 de febrer del 2017
Actualitzat a les 21:02h
Una jugada del partit entrev el CH Palautordera Salicru i l'Handbol Sant Joan Despí | Jordi Purtí
El Club Handbol Palautordera Salicru, molt mermat físicament per les lesions de diversos jugadors, ha plantat cara fins al final però no ha pogut superar l'Handbol Sant Joan Despí que ha guanyat en el pavelló Josep Llavina i Esteve per 22 a 25. El partit ha començat amb l'equip del Baix Llobregat dominant en el marcador davant un imprecís Palau, per avançar-se amb un 2 a 6 als vuit minuts, però els del Baix Montseny han reaccionat hi han aconseguit empatar el partit a vuit gols quan gairebé s'havien disputat dinou minuts.

A partir d'aquí, l'Handbol Sant Joan Despí ha estat més agressiu en defensa i el seu porter Pol Sabaté ha aturat molts atacs dels del Baix Montseny, cosa que els ha permès força contraatacs i deixar el partit amb avantatge de 10 a 13 a la mitja part.

Al segon temps el cansament dels jugadors del Club Handbol Palautordera s'ha començat a notar i els del Sant Joan Despí han acabat de decidir el partit tenint una màxima diferència de nou gols 13 a 22 passats els disset minuts de la segona part. En els darrers minuts el Palau ha tirat d'orgull i també d'encert per acabar el partit amb un resultat ajustat de 22 a 25.

Marc Morales amb set gols màxim golejador del Club Handbol Palautordera i Víctor Pueyo amb cinc ho ha estat pel Club Handbol Sant Joan Despí.