Victòria balsàmica del CH Palautordera davant el CH Bordils B (29-30)

Els dos punts davant d'un rival directe els allunyen una mica més del descens

19 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:12h
El CH Palautordera ha sumat dos punts vitals a Bordils
El CH Palautordera ha sumat dos punts vitals a Bordils | @handbolbordils
El CH Palautordera Salicru ha sumat dos punts vitals per a la permanència a la Primera Divisió Nacional aquest dissabte al pavelló Blanc i Verd de Bordils on ha derrotat el CH Bordils B on hi ha guanyat per un apretat 29-30, en el partit corresponent a la vintena jornada. Els palauencs han sabut patir i no s'han enfonsat quan anaven cinc gols per sota en el primer quart d'hora de partit (10-5) i (11-6). A partir d'aquí ha estat el punt d'inflexió que ha fet reaccionar el Palau i anar retallant aquest desavantatge fins aconseguir l'empat a 17 gols al final dels primer trenta minuts.

En el segon temps cap dels dos equips ha aconseguit trencar el partit i el marcador a tothora s'ha mogut en resultats molt ajustats, però ha estat el CH Palautordera Salicru qui portava la iniciativa. La clau ha estat quan els de Marc lurbe han aconseguit una diferència nde tres gols 23-26 que els palauencs han sabut administrar fins al final ja que els gironins en cap moment han pogut igualar el partit tot hi acostar-se en el marcador. Al final, 29 a 30 i una victòria balsàmica del CH Palautordera Salicru davant d'un rival directe.

A més, sumar aquest dos punts ha suposat fer un salt a la classificació ja que s'ha vist afavorit també pels resultats que s'han donat, sobretot a la pista de La Salle Bonanova, cuer del grup D que ha derrotat l'Esplugues, penúltim i això vol dir allunyar-se del descens cinc punts. També li ha estat favorable la derrota de l'OAR Gràcia a casa contra el BM La Roca.

Marc Morales amb 8 gols màxim golejador del CH Palautordera Salicru menmtre que Albert Masó amb 7 ho ha estat pel CH Bordils B.