L'Ajuntament de Campins rep una diagnosi tecnològica de la Diputació

Està enfocada a determinar l'estat actual de les tecnologies de la informació municipals enteses com a servei intern i al ciutadà

Redacció
15 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:48h
Diagnosi tecnològica per l'Ajuntament de Campins
Diagnosi tecnològica per l'Ajuntament de Campins | Diputació de Barcelona
La Diputació de Barcelona ha lliurat una diagnosi tecnològica a l'Ajuntament de Campins que inclou l'inventari dels recursos TIC i dels projectes de l'ajuntament, una anàlisi del model organitzacional de treball i, en general, de la gestió dels actius tecnològics. A més, està enfocada a determinar l'estat actual de les tecnologies de la informació municipals enteses com a servei intern i al ciutadà i a obtenir un pla d'accions a curt termini per assolir un nivell de control de la gestió tecnològica. 

Amb aquestes diagnosis es poden recomanar assistències tècniques o, el que és el mateix, suports puntuals per a la implementació de determinades mesures derivades de la diagnosi (elaboració de plecs o contractes, supervisió de serveis, actuacions concretes, etc.). La Diputació de Barcelona en el marc del Catàleg de Serveis, la corporació dona assistència tècnica als ajuntaments en la planificació de la gestió de l'àmbit tecnològic, amb l'objectiu d’assolir una gestió eficient dels seus actius.