Al CH Palautordera se li escapen dos punts davant l'OAR Gràcia que poden ser vitals

Els palauencs han dominat moltes fases del partit però no l'han pogut tancar i acaba perdent 24-25

11 de febrer del 2017
Actualitzat a les 20:59h
Una jugada del partit CH Palautordera Salicru i l'OAR Gràcia Sabadell
Una jugada del partit CH Palautordera Salicru i l'OAR Gràcia Sabadell | Jordi Purtí
Partit molt intens el que s'ha jugat aquest vespre en el pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera entre el CH Palautordera Salicru i l'OAR Gràcia Sabadell amb victòria visitant per un sol gol 24 A 25. Els dos punts en joc eren molt importants per als dos equips ja que intenten fugir de la zona baixa de la classificació, cada vegada més comprimida.

El CH Palautordera Salicru  ha començat el partit endollat i ha agafat avantatge en el marcador, però l'OAR Gràcia ha reaccionat ràpidament per igualar el partit i fins i tot dominar-lo en diverses fases de la primera part però tot i així ha estat el Palau qui ha marxat al descans amb avantatge per un sol gol amb 14 a 13. I just amb els primers trenta minuts acabats hi ha hagut la descalificació del palauenc Gerard Deumal, que ha posat les coses més difícils pels locals.

A la segona part les coses han començat força bé pel CH Palautordera Salicru que ha posat distància en el marcador 18 a 15 en el minut 9. Però els sabadellencs han reaccionat altra vegada i amb l'empat a 19 gols el partit ha estat igualat fins al final. Els dos equipas han tingut opcions fins que a falta de quaranta segons l'OAR Gràcia ha marcat el 24-25. L'última jugada ha estat pels locals però no l'han pogut aprofitar per sumar com a mínim un punt.