L'escola Soler de Vilardell disposarà de transport escolar per al curs 2017–2018

Les obres de la nova escola pública de Sant Celoni avancen a bon ritme

Transport escolar
Transport escolar
Redacció
03 de febrer del 2017
Actualitzat a les 18:53h
Amb la finalitat de garantir la proximitat de l'escola al nucli de Sant Celoni, l'Ajuntament al no tenir resposta a la petició traslladada el mes d'octubre a la Generalitat, ha acordat amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental, administració que té la competència delegada sobre transport escolar, la signatura d'un conveni de col·laboració per tal que, el municipi pugui disposar d'un transport escolar que traslladi els infants a l'escola Soler de Vilardell.

El bus tindrà diferents parades i el cost l'assumiran els usuaris i l'Ajuntament. En aquests moments s'està treballant per concretar la ruta i les tarifes de cara a donar tota la informació abans de l'inici del procés de preinscripció i matrícula del curs 2017–2018. Dimarts d'aquesta setmana, el regidor d'Educació, Raül Garcia, va poder informar d'aquest nou servei a tota la comunitat educativa del municipi en la sessió plenària del Consell Escolar Municipal.

Les obres de la nova escola, avancen a bon ritme i es preveu que l'edifici estigui acabat al juny de 2017 per tal de realitzar el trasllat del mobiliari i la urbanització dels accessos durant el juliol i agost. El 18 de gener, representants de la Generalitat i de l'Ajuntament van fer una visita de seguiment de les obres del nou edifici de l'escola Soler de Vilardell i també del nou edifici de Formació Professional de l'Institut Baix Montseny
 
 
 
Arxivat a