Vallgorguina acollirà per tercer any consecutiu l'Ultra Trail Montnegre - El Corredor

Aquest any s'introdueix la Catalona Kids Cup, destinada també als més petits

Vallgorguina és el centre neuràlgic de la prova
Vallgorguina és el centre neuràlgic de la prova | Josep Maria Montaner
Redacció
03 de febrer del 2017
Actualitzat el 28 de març a les 16:27h
El món de les ultres continua creixent anys rere any, consolidant-se com un dels esports de muntanya que cada vegada atrau més aficionats. En aquest sentit, continua evolucionant l'Ultra Trail del Montnegre-El Corredor, organitzada per Besttrail, com una de les curses més completes en paisatge, recorreguts i vivacitat. 

Aquesta tindrà lloc aquest dissabte 4 de febrer, amb les modalitats d'Ultra de 106 km, la Marató de 42 km i la Mitja Marató de 22 km. Enguany es celebra la tercera edició que tindrà lloc al petit poble de Vallgorguina, on el recorregut es manté quasi com el de les anteriors edicions, però amb petites variacions que fan més atractiva la ruta. Amb un desnivell de 5.900 metres, pujades en un terreny dur i exigent, i una successió de descensos de vertigen; però també amb les impressionants vistes des de dalt del Turó Gros, l'ermita de Sant Esteve d’Hortsavinyà, i des del Turó d'en Vives, sent el cim més alt del Maresme.

Els participants de la Ultra donaran el tret de sortida a les 6:00h del matí, els de la Marató i la Mitja Marató sortiran més tard, a les 9:00h i les 10:00h respectivament.

El 2015 va néixer la Catalonia Ultra Cup, un circuit d'UltraTrails al territori català, on la Ultra Trail del Montnegre-El Corredor n'és la primera. Besttrail ofereix tota mena de serveis per tal que el corredor dediqui tot el seu temps i esforços en córrer i gaudir de l'esport. Al camp base es disposarà de guarda-roba, servei de massatges dels fisioterapeutes, vestidors i dutxes al pavelló municipal, avituallaments complerts de sòlids i líquids, punts fotogràfics distribuïts en la carrera, etc.

Aquest any, a més, s'introdueix un circuit per a nens i nenes d'entre 6 i 15 anys, que podran participar en la Catalona Kids Cup. Aquest campionat pels futurs runners engloba sis curses per diferents indrets de Catalunya. 
Arxivat a