La Diputació dona suport a la innovació a la formació professional de Llinars del Vallès

Aquesta iniciativa té com a objectiu donar suport i impulsar entorns, metodologies d'aprenentatge i actuacions docents que fomentin experiències innovadores

Un 90% dels graduats en FP a l'INS la Garrotxa o treballen o segueixen estudiant.
Un 90% dels graduats en FP a l'INS la Garrotxa o treballen o segueixen estudiant. | Cedida
Redacció
03 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:33h
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la Fundació Barcelona FP ha convocat la 6a edició dels ajuts econòmics dins el Pla de Mesures d'Innovació a la Formació Professional. Un total de 37 centres educatius de 18 municipis de la demarcació de Barcelona rebran ajuts per desenvolupar projectes d'innovació educativa.
 
Aquesta iniciativa té com a objectiu donar suport i impulsar  entorns, metodologies d'aprenentatge i actuacions docents que fomentin experiències innovadores, amb la voluntat de promoure la millora del sistema de formació professional inicial i la innovació en la metodologia docent i la didàctica.

En total s'han presentat 82 propostes, de les quals 41 corresponen a la ciutat de Barcelona, 20 a l'àmbit de l'Àrea Metropolitana i 21 a centres de municipis de la resta de la demarcació. Ha estat en aquest darrer àmbit on s'han concedit els ajuts de la Diputació, que han beneficiat 8 centres educatius de Berga, Castellar del Vallès, Granollers, Llinars del Vallès, Manresa, Mataró, Terrassa i Tona.

En la resolució de la convocatòria es destaca l'elevada qualitat dels projectes, que constitueixen un reflex del compromís dels centres amb la cultura de la innovació.