El CH Palautordera cau a la difícil pista del Sant Martí Adrianenc (31-18)

Els palauencs han aguantat bé els primers vint minuts però una sequera golejadora de deu minuts els ha ensorrat

21 de gener del 2017
El Sant Martí Adrianenc inabastable pel CH Palautordera Salicru
El Sant Martí Adrianenc inabastable pel CH Palautordera Salicru | Jordi Purtí
El Club Handbol Palautordera ha sortit derrotat del Complex Esportiu La Verneda en el primer partit de la segona volta de la Primera Estatal per un contundent 31 a 18 el que demostra la diferència entre els dos equips, no en va els liles són un equip que aspiren a tot i aquest dissabte no s'han deixat sorprendre pel Palau que ja els va derrotar en el partit inaugural d'aquesta temporada per 30 a 27.

Tot i així, els de Marc Lurbe no han començat malament el partit i ha estat molt igualat fins el minut vint de la primera  part amb 9 a 8 favorable al Sant Martí Adrianenc, però en els darrers deu minuts d'aquest període no han marcat cap més gol cosa que ha permès els de Zarzosa marxar al descans amb un 14 a 8 ja molt complicat pels de Santa Maria de Palautordera.

A la segona part els locals han anat marxant poc a poc en el marcador per acabar fins aquest 31 a 18 al final. Albert Salles amb cinc gols ha estat el màxim golejador del CH Palautordera salicru i Jon Eguino també amb cinc ho ha estat pel Sant Martí Adrianenc.