La CSM espera ser convidada a la revisió prèvia del «nou projecte» de les Illes a Sant Marçal

L'entitat ecologista troba paradoxal que un projecte que va començar amb el vistiplau de la Diputació de Barcelona, acabi sent reformulat pel mateix organisme

Redacció
21 de gener del 2017
Actualitzat a les 9:17h
En primer terme Carles Lumeras, president de la CSM
En primer terme Carles Lumeras, president de la CSM | Jordi Purtí
El projecte d'asfaltat del camí de Les Illes a Sant Marçal continua generant controvèrsia. L'anunci fet fa dos dies per la Diputació de Barcelona de voler redactar un nou projecte de millora d'aquest camí situat dintre del Parc Natural del Montseny, ja té resposta per part de la Coordinadora de la Salvaguarda del Montseny (CSM). En aquest sentit s'assegura que "ens sembla paradoxal que un projecte que va començar amb el vistiplau de la Diputació de Barcelona, acabi sent reformulat pel mateix organisme", manifesta Carles Lumeras, president de la CSM.

En qualsevol cas, afirmen que la CSM no es definirà sobre aquest "nou projecte", fins que no en conegui el seu contingut íntegre. D'altra banda, des de l'entitat ecologista es recalca que si no són convidats a la seva revisió prèvia, "ho entendrem com un intent per part de les administracions de mantenir el seu contingut i la seva filosofia originals".