NacióBaixMontseny.info ja supera els 6.000 amics a Facebook

El diari digital del Baix Montseny, referència a la zona, des que es va posar en marxa l'any 2012 ha apostat per les xarxes socials com a eina de comunicació amb els lectors

20 de gener del 2017
Actualitzat el 21 de gener a les 8:57h
Capçalera Facebook NacióBaixMontseny.info
Capçalera Facebook NacióBaixMontseny.info | Jordi Purtí
NacióBaixMontseny.info ha superat aquesta setmana els 6.000 amics a Facebook. El diari digital del Baix Montseny, referència a la zona, des que es va posar en marxa l'any 2012 va apostar per les xarxes socials com a eina de comunicació amb els lectors des del primer dia. Actualment, Facebook i Twitter –que és a prop d’arribar als 3.000 seguidors- s'utilitzen per difondre algunes de les informacions més destacades que es publiquen al diari i també per recollir les opinions dels lectors. Tanmateix més de 500 persones estan subscrites al butlletí de notícies que s'envia periòdicament per correu electrònic a tots els lectors que així ho desitgin.

NacióBaixMontseny.info pertany al Grup Nació Digital i va tancar l'any 2016 refermant el seu lideratge de la premsa digital en català per vint-i-dosè mes consecutiu, des de febrer de 2015. A més, el passat mes de novembre NacióDigital va rebre el Premi Nacional en mitjans d'arrel digital i uns quants mesos més enrere, el maig, també va recollir el Premi a la Millor Publicació Digital a la Nit de les Revistes 2016.

Tanmateix, el grup al qual pertany NacióBaixMontseny.info, Google donarà suport i finançarà un projecte de NacióDigital que el mitjà desenvoluparà durant aquest any 2017. La proposta de NacióDigital va competir amb més de 800 projectes de 25 països d'Europa. NacióBaixMontseny.info, per altra banda, va ser un dels mitjans escollits per respondre les qüestions formulades per la doctora en Comunicació, Mònica Puntí, que en la seva tesi doctoral va analitzar els mitjans digitals de proximitat a Catalunya.

Segueix-nos al Facebook
Segueix-nos al Twitter