La Cavalcada de Reis de Sant Celoni canvia d'itinerari

També anirà acompanyada de més comitiva amb la participació d'entitats de cultura popular

Redacció
03 de gener del 2017
Actualitzat el 04 de gener a les 18:38h
El Rei Melcior en una de la cavalcades de Sant Celoni
El Rei Melcior en una de la cavalcades de Sant Celoni | Jordi Purtí

L'itinerari de la Cavalcada de Reis a Sant Celoni d'aquest proper dijous 5 de gener començarà a l'avinguda de la Pau cantonada carrer Pintor Bernat Martorell a les 6 de la tarda, seguirà per l'avinguda de la Pau fins la plaça Mercè Rodoreda, tot seguit pel carrer Doctor Trueta, el carrer Major, la plaça de l’Església i arribarà a la plaça de la Vila.

A més d’aquest canvi en l’itinerari, s'ampliarà la comitiva de la cavalcada, per fer-la més gran i més lluïda. Enguany comptarà amb la col·laboració de les escoles de dansa de l'Esther Cortés, Contrajazz i Núria Ventura, i amb membres de Rebrot Teatre, l'Agrupament Erol, el patinatge artístic, la colla de diables i la colla de geganters.

A la Batllòria, els Reis Mags de l’Orient arribaran pel pont de la Tordera, aproximadament a 2/4 de 7 de la tarda, mentre que l’arribada a la plaça de l'Església serà pels volts de 2/4 de 8 del vespre. Un cop allà, el Reis acolliran a tots els nens i nenes de la Batllòria, amb entrega de caramels i regals, abans de retornar als seus països d’origen.

Arxivat a