L'alcalde d'Arbúcies reacciona per les destrosses i pintades a diversos cotxes

Desafia als brètols a presentar-se dilluns a l'Ajuntament per explicar-ho i demanar perdó

Redacció
18 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:39h
Un dels cotxes afectats per la bretolada
Un dels cotxes afectats per la bretolada
Aquest vespre uns brètols han fet destrosses i pintades a diferents cotxes d'Arbúcies. La resposta de l'alcalde del municipi, Pere Garriga, no s'ha fet esperar. Diu que es tracta de gent covarda "que actua de nit i fa al carrer i en elements que no són de la seva propietat, allò que és incapaç de fer a casa seva o donant la cara". Afegeix que són gent que no estima Arbúcies ni té cap respecte per ella mateixa.

"Cotxes pintats, vidres trencats... i per què...? Potser han de demostrar que són guais? Que són prou homes? No ho sé". Des del seu perfil de facebook demana que rectifiquin la seva actitud. "Així no van enlloc. Aquesta manera de fer només els porta a acabar sols, d'esquenes a tothom, inclús dels que ara creuen que són els seus amics". I acaba amb un desafiament. "I si sou capaços de fer això que heu fet suposo que també sereu capaços de venir a l'ajuntament, explicar-ho i demanar perdó a tothom a qui heu perjudicat amb aquesta actitud que ni vosaltres mateixos enteneu".

Conclou que encara "hi som a temps. Podem ajudar. Us espero dilluns. Positivament". Els fets estan denunciats a la Policia Local d'Arbúcies.
Arxivat a