Projecte de xarxa de calor amb biomassa per a Sant Esteve de Palautordera

L'ajuntament podrà reduir fins a 10.500 euros anuals en les despeses actuals de combustible

Redacció
07 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:32h
El diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent, lliura el projecte de xarxa de a l’alcalde de Sant Esteve de Palautordera, Dani Fernández, i el segon tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Medi ambient i Comunicació, Marc Aureli Nieto.
El diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent, lliura el projecte de xarxa de a l’alcalde de Sant Esteve de Palautordera, Dani Fernández, i el segon tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Medi ambient i Comunicació, Marc Aureli Nieto. | Diputació Barcelona
La Diputació de Barcelona ha realitzat el projecte executiu del projecte de caldera i xarxa de calor amb biomassa per al municipi de Sant Esteve de Palautordera. El projecte ha estat lliurat avui pel diputat d'Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent, a l'alcalde, Dani Fernández, i el segon tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Comunicació, Marc Aureli Nieto.
 
El projecte contempla la instal·lació d'una caldera d'estella forestal de 250 kW i una xarxa de calor amb una longitud de 520m, per donar servei a diferents equipaments municipals de la població. Amb aquesta instal·lació, l'ajuntament podrà reduir fins a 10.500 euros anuals en les despeses actuals de combustible, reduint-se també 20 tones d'emissions de gasos d'efecte hivernacle que són els que contribueixen al canvi climàtic.