«Pel Sí» presenta un vídeo del mural pintat a Sant Celoni amb protagonistes sorpresa

S'intercalen imatges del procés de pintat amb missatges de Carme Forcadell, Joana Ortega, Francesc Homs, Santiago Vidal, José Téllez, Eudald Calvo i Artur Mas

Redacció
05 de desembre del 2016
Actualitzat el 15 de desembre a les 21:46h
video mural Sant Celoni a favor del referèndum
video mural Sant Celoni a favor del referèndum | Plataforma pel Sí


Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya; Joana Ortega, vicepresidenta del Govern de la Generalitat 2010-2016; Francesc Homs, conseller de la Presidència 2012-2015; Santiago Vidal, jutge i senador; José Téllez, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Badalona, Eudald Calvo, alcalde d'Argentona; i Artur Mas, president del Govern de la Generalitat, 2010-2016, també han estat protagonistes del mural pintat dissabte passat per la recent creada Plataforma pel Sí, formada per les entitats sobiramistes Òmnium, ANC i Súmate i els partits independentistes PDECat, ERC i CUP. El mural es va pintar en una pared del carrer Dr Trueta, a l'entrada de Sant Celoni per la Porta de Ponent.

En aquest sentit, en un foto muntatge d'un vídeo que la Plataforma pel Sí ha fet públic avui Carme Forcadell assegura que "Cap tribunal no decidirà el futur dels catalans i les catalanes", a continuació Joana Ortega pronuncia una de les frases del mural "Votar no és delicte" i segueix Francesc Homs amb "les urnes no s'imputen" i tanca la frase Santiago Vidal dient "i les idees tampoc".

El tercer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Badalona, José Téllez, diu que "sobretot està en joc la democràcia i Eudald Calvo s'autoinculpa "totsa som 9N". Tanca el president de la Generalitat Artur Mas amb una altra de les frases del mural "votar és la solució".

Aquesta és una de les accions previstes de la plataforma pel Sí i que té com a principal objectiu treballar pel sí al referèndum al temps que critica la judicialització de la política així com que l'única solució possible són les urnes.
 

Mural pel Sí al referèndum pintat a Sant Celoni Foto: Plataforma pel Sí




 
Arxivat a