Artur Mas: «Hem d'actuar amb compromís ferm, coratge i energia per les generacions que vindran»

En un sopar organitzat pel Partit Demòcrata Europeu Català a Sant Celoni ha assegurat que "estem al 48%, per això hem d'acumular forces en un moment en què tots serem protagonistes i responsables".

Redacció
03 de desembre del 2016
Actualitzat a les 12:53h
El President Mas demana compromís i coratge per superar el 48 per cent
El President Mas demana compromís i coratge per superar el 48 per cent | Laura Costa

El 129è president de la Generalitat i president del PDECat, Artur Mas, ha emplaçat aquesta nit passada a "actuar amb compromís, coratge i energia per les generacions que vindran". En un sopar organitzat pel Partit Demòcrata a Sant Celoni i que ha reunit a més de 250 persones, ha subratllat la importància del moment polític actual "estem al 48% dels suports, per això hem d'acumular forces en un moment en què tots hem de ser protagonistes i responsables”.

El president Mas ha participat en el sopar en què el Partit Demòcrata de Sant Celoni ha reconegut en el 6è Guardó Compromís la tasca de les seccions locals de l'ANC i Òmnium. El president del Partit Demòcrata ha agraït la tasca portada a terme per les entitats sobiranistes i ha remarcat que "cal mantenir el clima d'unitat en el món sobiranista perquè no ens sobren forces, i tot allò que suma ho hem de retenir".

Finalment, el president Mas ha afirmat la importància que el Partit Demòcrata pugui tenir tota la força necessària perquè a Catalunya hi ha "tres espais polítics: Un d'espanyolista format pel PP, Ciutadans i el PSC; un món situat a l'esquerra; i finalment, un gran espai central que hem d’'rticular perquè el país no caigui en mans dels dos primers".

El sopar ha estat presidit per l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, i el president local del Partit Demòcrata, Raül Garcia. Deulofeu ha agraït la feina feta pels membres del Partit Demòcrata a la vila i que "el treball en equip es tradueix en la feina que fem en el govern municipal". I en aquest sentit ha subratllat la tasca realitzada pels regidors de l'equip de govern. "Aquest 2017 podrem veure molts projectes i inversions que transformaran i milloraran la qualitat de vida dels celonins", ha sentenciat.  

 

El PDECat de Sant Celoni ha reconegut la tasca de les seccions locals de l'ANC i Òmnium Foto: Laura Costa


 
Arxivat a