Els veïns d'Hostalric poden votar deu propostes dels pressupostos participatius

Les votacions tindran lloc entre el 3 i el 18 de desembre i podran decidir on es destinaran 40.000 euros

Redacció
01 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:30h
Tot és a punt perquè els veïns d'Hostalric puguin començar a votar els projectes que s'han inclòs en els pressupostos participatius i decidir quina de les deu propostes possibles poden tirar endavant. En aquest sentit s'hi han destinat 40.000 euros per executar les propostes més votades. Les votacions es poden fer del 3 al 18 de desembre i el recompte de vots tindrà lloc el 21 de desembre, en un acte públic que se celebrarà a la sala de sessions de l'Ajuntament.

Els projectes que s’han inclòs als pressupostos participatius 2016 són: ampliació de la bancada de davant de l'Escola Mare de Déu dels Socors, instal·lació de nou enllumenat públic davant del camp de futbol, una zona de pícnic al castell des del final de l'Avinguda Fortalesa fins a la Via Romana, renovació i ampliació del parc infantil de la plaça del Bon Repòs i instal·lació d'una estructura multijocs, creació d'una xarxa senyalitzada de camins escolars, tancament perimetral del parc urbà de davant del pavelló esportiu, la reparació i adequació de l'escala de baixada des de l'avinguda Coronel Estrada fins a la plaça Dr. Riera, creació d'una xarxa d'itineraris saludables a la riera d'Arbúcies i instal·lació d'aparells d’exercici moderat, construcció d'un rocòdrom a la zona esportiva i creació d'un parc per a nadons al carrer Poeta Marquina.

Als pressupostos participatius poden votar tots els veïns i veïnes de la vila majors de 16 anys. Les votacions es poden fer els diesfeiners a l’Ajuntament i al Punt d'Informació Juvenil. També s'han marcat parades itinerants que s'instal·laran al carrer. El dia 3 de desembre, tret de sortida de la campanya, es podrà votar a la plaça dels Bous, el 10 de desembre al carrer Mossèn Cinto Verdaguer i el 18 de desembre, davant del Casal de la Gent Gran.