El gualbenc Lluc Calls col·labora en el llibre «La cuina de Peter Pan»

Es tracta d'un llibre de Christian Escribà de 70 receptes de pastisseries per a nens de 8 a 12 anys

Redacció
30 de novembre del 2016
Actualitzat a les 20:06h
Lluc Calls elaborant una de les receptes amb Chistian Escribà
Lluc Calls elaborant una de les receptes amb Chistian Escribà | Marta Prat

Al centre de la imatge Christian Escribà i a la dreta Lluc Calls Foto: Marta Prat


La Casa del Llibre de Barcelona va ser l'escenari on dimarts d'aquesta setmana es va fer la presentació del llibre La cuina de Peter Pan (Ed. Columna), del mestre pastisser Christian Escribà i que també ha comptat amb la col·laboració del joveníssim veí de Gualba, Lluc Calls i la també joveníssima Aina, tots dos participants del concurs Masterchef Júnior de TVE que acompanyen el reconegut pastisser en la portada del llibre.

De fet, aquest llibre és un recull de 70 receptes de pastisseria per a nens de 8 a 12 anys pensades perquè les puguin elaborar sols, gairebé sense l'ajuda d'un adult. Les receptes, acompanyades d'anècdotes, comentaris i consells del mateix Escribà, permeten fer un recorregut per les creacions més destacades de la carrera professional d’aquest carismàtic pastisser. Es tracta, com afirma el propi Escribà, de receptes fàcils, sorprenents, originals, creatives i divertides "de cuina dolça per a nens". L'objectiu del llibre és que qui vulgui elaborar-ho s'ho passi bé i que descobreixi algunes de les seves millors habilitats. Un llibre que dimarts va apadrinar el cuiner Ferran Adrià.