El cantant de Lax'n'busto serà l'encarregat de l’encesa de llums d’Arbúcies

L'acte tindrà lloc dissabte 3 a la tarda, en el marc de la Fira del Tió

Redacció
30 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:36h
Salva Racero encendrà els llums de Nadal d'Arbúcies
Salva Racero encendrà els llums de Nadal d'Arbúcies | Gisèl Aslina
Salva Racero, cantant, actor, vocal coaching i vocalista de Lax'n'Busto, serà l'encarregat de presidir l'acte de l'encesa de llums de Nadal a la plaça de la vila d'Arbúcies, en el marc de la tercera edició de la Fira del Tió, que es celebra el cap de setmana del 3 i 4 de desembre. El dissabte a 2 quarts de 7 de la tarda, el popular cantant manresenc, farà l'honor  en aquest moment tan emotiu per la vila, el qual va estar presidit en l'edició anterior, per l'actor i estimat veí arbucienc, Quim Masferrer.      

Salva Racero, a part d'un gran vocalista a un dels grups més importants de casa nostra, és també actor, essent una de les seves interpretacions el pirata Osman a Mar i Cel. Vocal coaching  i un enamorat de la veu, on plasma en cada edició del Showroom de la Veu, la seva passió per la música i la foniatria. Va presidir a Arbúcies un concert solidari fa un parell d'anys i és estimat a la vila, on disposa de gran nombre de fans que l'esperen amb il·lusió.

Segons la Regidora de Promoció Econòmica, Maria Tayeda, "enguany també hem volgut donar un caire més mediàtic a la Fira del Tió, convidant a l'Encesa de llums al cantant i actor, Salva Racero". Tanmateix, potencien el vessant cultural de la fira amb la xerrada El tió, un cas de cultura forestal,  de Martí Boada, Doctor en Ciències Ambientals i geògraf. En aquesta mateixa línia, han elaborat uns plafons que recullen informació de la tradició del tió i de la seva festa a Catalunya i a Arbúcies. Una altra novetat d'aquesta edició, és la visita de l'Oncle Buscall, un ésser màgic que té 1714 anys, per explicar de forma didàctica i pedagògica a la mainada la manera com s'ha de tenir cura dels tions. Una fira original i pròpiament arbucienca, que es va consolidant i que vol esdevenir un referent de les fires nadalenques.
 
 
 
Arxivat a