Vallgorguina es converteix en un aparador de la vida al bosc i la pagesia

La consellera Meritxell Borràs inaugurarà el museu del Bosc i la Pagesia dissabte a les cinc de la tarda

Redacció
25 de novembre del 2016
Actualitzat el 27 de novembre a les 12:07h
Ambient de la Fira del Bosc i la Pagesia
Ambient de la Fira del Bosc i la Pagesia | Jordi Purtí
Vallgorguina viurà aquest proper cap de setmana dies 26 i 27 de novembre la Fira del Bosc i la Pagesia que s'ubicarà dintre del centre del municipi, sobretot la Carretera Nova i es convertirà en un immens aparador que permeti a la fira acostar-se a la vida i a l'entorn natural.

De fet, tal com s'explica des de l'Ajuntament el seu objectiu és apropar-se al món del bosc, la natura i la pagesia, promovent el respecte envers aquest i valorant la importància que té. Per aconseguir-ho han programat una àmplia varietat d'activitats que endinsaran en el món rural a petits i grans. També s'hi podran trobar diferents productors gastronòmics de la zona: embotits, formatges, mel i altres artesans i demostracions d'oficis com el de fuster, forjador i llenyataire, entre d'altres.

La inauguració de la Fira es farà el dissabte a les 10 del matí i durant tot el dia tindrà lloc un seguit d'activitats com l’exposició Desemboscant, de Martí Boada, la inauguració del Museu del Bosc i la Pagesia a càrrec de la consellera Meritxell Borràs dissabte a les cinc de la tarda, un espectacle de foc amb les Espurnes del Montseny i batucada amb La salamandra. I durant tot el dia demostracions d'oficis i passejades amb ruc.

L'activitat a la fira també inclou un munt de les activitats com els tallers de malabars, atraccions infantils, cercavila de gegants i demostració de llenyataires.
 
Arxivat a