Actualitzat el projecte d'urbanització de Les Pungoles de Sant Pere de Vilamajor

L'ha portat a terme la Diputació de Barcelona amb un cost conjunt dels treballs a realitzar d'1.759.950 euros.

Redacció
14 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:09h
El diputat d'Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, amb l'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor, Pamela Isus
El diputat d'Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, amb l'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor, Pamela Isus | Diputació Barcelona
La Diputació de Barcelona ha realitzat una actualització del projecte d'urbanització de Les Pungoles en la part corresponent al terme municipal de Sant Pere de Vilamajor. El projecte va ser lliurat divendres pel diputat d'Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, a l'alcaldessa, Pamela Isus.

L'actualització de projecte d'urbanització s'adapta al projecte original de Sant Pere de Vilamajor, que ocupava tot l'àmbit de la urbanització, inclosa la part que pertany al terme de Sant Antoni de Vilamajor. Igualment, s'han ajustat les solucions proposades per tal de poder segregar els serveis entre ambdós municipis i minimitzar la inversió necessària que cal realitzar.

El total de l'actuació ha previst dues seccions tipus, una pels carrers principals amb voreres i calçada a diferent nivell i dos sentits de circulació i una pels carrers secundaris amb un únic nivell i sentit.

El projecte preveu la demolició de la pavimentació existent i restitució d'11.767 m2 de calçada amb aglomerat asfàltic i 9.089 m2 de voreres amb panot de 20x20 cm hidràulic. També preveu la renovació de la xarxa d'aigua potable amb 4.150 m de canonades i la  xarxa d'enllumenat amb 102 punts de llum tipus Led, amb columnes de  cinc metres d'alçada i de quatre metres els fenals secundaris.

D'acord amb el projecte presentat a l'Ajuntament, el cost del conjunt dels treballs a realitzar és de 1.759.950 euros.