El president Puigdemont inaugurarà el Teatre Auditori de Llinars del Vallès

La presidenta de la Diputació de Barcelona, l'alcalde de Llinars i l'arquitecte autor de l'obra també participaran de la inauguració aquest divendres | El nou equipament cultural acollirà les activitats de totes les entitats culturals del municipi i vol ser el teatre de referència de les comarques del Montseny

Redacció
10 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:31h
Teatre Auditori de Llinars del Vallès
Teatre Auditori de Llinars del Vallès | NBM
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, farà demà divendres, 11 de novembre, a dos quarts de set de la tarda, la inauguració oficial del Teatre Auditori de Llinars del Vallès. Aquest nou equipament cultural acollirà l'activitat de totes les entitats culturals i recreatives del municipi, d'entitats privades i d'empreses, i té també com a objectiu esdevenir un centre escènic de referència de les comarques del Montseny.
 
El cap de l'Executiu serà rebut per l'alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i l'arquitecte Álvaro Siza Vieira, autor de l'obra i guanyador del concurs públic que va obrir l'ajuntament per a la construcció d'aquest  equipament.
 
Després de descobrir la placa commemorativa, el president visitarà les instal·lacions del teatre, que disposa d'una Sala Gran, amb 296 butaques; la Sala Tallers, amb capacitat per a 250 espectadors, i la Sala Montseny, que ofereix 100 seients. A més, té 4 camerinos, 3 bucs d'assaigs i 4 magatzems. Un cop fet el recorregut, a la Sala Gran tindrà lloc la inauguració oficial amb els parlaments de l'alcalde; la presidenta de la Diputació i el president Puigdemont, que clourà l’acte. 
 
El Teatre de Llinars del Vallès, construït amb criteris ecològics, s'ha fet sense columnes, a partir de murs i lloses de formigó, de manera que s'han pogut crear grans espais, els quals tenen llum natural, amb obertures que permeten veure la natura que l’envolta.