Till-Tall Teatre de Llinars del Vallès posa en escena «Treballs d'amor perduts»

Es representarà aquest cap de setmana per celebrar el 400 aniversari de la mort de William Shakespeare

Redacció
10 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:02h
Treball d'amor perduts, aquest cap de setmana a Llinars del Vallès
Treball d'amor perduts, aquest cap de setmana a Llinars del Vallès | Till-Tall

Aquest cap de setmana vinent, els dies 12 i 13 de novembre, el Teatre Auditori de Llinars del Vallès el grup Till-Tall Teatre posa en esacena l'obra Treballs d'amor perduts de Shakespeare. Enguany es commemoren els 400 anys de la mort de William Shakespeare i per això el grup teatral llinarsenc s'ha volgut sumar a  les celebracions que també es fan a nivell mundial. "Ho volem fer  amb allò més essencial: dalt d'un escenari", diu Reyes Barragán, directora de Till_tall Teatre.

La sipnosi gira al voltant de Ferran, Rei de Navarra, que vol convertir la seva cort en un temple d'erudició i saviesa, per això amb els seus amics fa el jurament solemne de dedicar-se a l'estudi durant tres anys. Amb aquest propòsit tots signen un document que prohibeix l'entrada de dones al Regne per evitar la temptació de l'amor.  Per saber si seran capaços de complir el jurament caldrà anar a veure l'obra. Les entrades es poden comprar seguint aquest enllaç

Treball d'amor perduts és una adaptació i direcció de Reyes Barragán; producció del grup de teatre Till-Tall; els actors i actrius David Auladell, Júlia Barril, Mercè Garcia, Mireia Gesa, Roger Isidro, Abraham Moreno, Albert Ontañón, Albert Prieto, Clara Ribas, Maria Rocabruna, Marc Sobrino i Blanca Vega, entre d'altres.