Endesa ha acabat la reforma d'una línia a mitjana tensió al seu pas pel Parc Natural del Montseny per millorar el servei a gairebé 1.490 clients del Baix Montseny repartits entre les comarques del Vallès Oriental i la Selva. Entre les intervencions fetes, destaca la substitució de sis pals de fusta per tres torres metàl·liques tractades amb una pintura de color verd que facilita la seva integració a l'entorn i per tant, millora l'impacte visual de la infraestructura en el paisatge. Aquesta actuació, que ha comportat una inversió de 18.000 euros aportats íntegrament per la companyia, millora la qualitat i continuïtat del servei als municipis de Campins, Fogars de Montclús, Gualba i Sant Celoni, Arbúcies, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu.

La línia intervinguda surt de la subestació de Sant Celoni i té una extensió de gairebé trenta-sis quilòmetres. El tram reformat és el que discorre per l'interior del Parc Natural del Montseny. La companyia ha substituït 120 metres de cablejat per un d'alumini i de tecnologia més avançada, fet que aporta una major fiabilitat al servei. Així mateix, s'han retirat sis suports de fusta per instal·lar-hi tres torres metàl·liques, més resistents, i pintades de verd. En aquestes torres, s'hi ha instal·lat, a més, un sistema d'aïllament de tipus polimèric. A diferència dels antics, de vidre, els aïllaments polimèrics estan fabricats a partir d'un compost a base de fibra de vidre i silicona i aporten significatius avantatges. En concret tenen un pes més lleuger i major resistència a les inclemències meteorològiques com la calamarsa, les pedregades, o les descàrregues de llamps; o el vandalisme, com els trets dels caçadors.

Aquesta intervenció, a més de repercutir directament en una millor qualitat del servei dels clients dels set municipis esmentats, reforça el servei de distribució elèctrica a ambdues comarques.