El CH Palautordera - Salicru no controla les emocions i perd 26-30 davant el Mataró

Al minut vint dominava el partit per 13-4 en un inici fulgurant

28 d'octubre del 2016
Actualitzat el 29 d'octubre a les 0:04h
El CH Palautordera ha perdut a casa amb el Joventut Handbol Mataró
El CH Palautordera ha perdut a casa amb el Joventut Handbol Mataró | Jordi Purtí
Derrota dolorosa del Club Handbol Palautordera-Salicru en el pavelló Josep Llavina i Esteve davant del Joventut Handbol Mataró per 26 a 30, en partit avançat aquest divendres a la setena jornada del grup D de la Primera Divisió Estatal. Ha estat un partit estrany en el que els locals han tingut un començament fulgurant col·locant-se 13-4 en el marcador en el minut vint i mig.

Tot semblava que el Club Handbol Palautordera Salicru tindria un partit relativament còmode, però en un tres i no res, s'han encallat i poc a poc els del Maresme han anat remuntant el partit. A la mitja part encara dominaven els del Baix Montseny per 13 a 11. A la segona part les coses no han canviat i als tres minuts de la represa el Joventut Handbol Mataró s'ha col·locat per davant en el marcador i els de Santa Maria de Palautordera han estat incapaços de reaccionar.

Marc Lurbe, entrenador del Club Handbol Palautordera al final del partit ha manifestat que el seu equip no ha sabut controlar les emocions i quan passa això, com que és un equip molt jove després costa mantenir el nivell. Pere Ollé amb 7 gols ha estat el màxim golejador del Club Handbol Palautordera Salicru, mentre que Josep Juárez amb sis ho ha estat pel Joventut Handbol Mataró