Formació especialitzada per a quinze aturats en el sector del metall

Es tracta d'un curs de 170 hores, impulsat entre altres administracions, per tres ajuntaments del Baix Montseny

Redacció
29 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:48h
Les empreses de Terrassa es posicionen contra l'impost
Les empreses de Terrassa es posicionen contra l'impost | Jordi Play

Dilluns 24 d'octubre s’ha iniciat el curs de Fabricació Mecànica i Control Numèric, en el marc del programa"Promoure l’Ocupació a la Indústria Local al Vallès Oriental" (POIL). El curs està subvencionat per la Diputació de Barcelona i l'impulsen el Consell Comarcal, la Mancomunitat de la Vall del Tenes, l'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès i 18 ajuntaments del Vallès Oriental: Granollers, Les Franqueses del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Montornès del Vallès, Montmeló, Vilanova del Vallès, Cardedeu, Canovelles, la Llagosta, Caldes de Montbui, Sant Celoni, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Vallromanes, Llinars del Vallès, la Roca del Vallès, Parets del Vallès i la Garriga.

Té una durada total de 170 hores, l'imparteix ASCAMM-EURECAT Centre tecnològic de Catalunya a les instal·lacions que té aquesta entitat a Sabadell i Cerdanyola, fins el proper 16 de desembre.
S'ha dissenyat tenint en compte la demanda manifestada per les empreses del sector metal·lúrgic i amb l'objectiu de proporcionar als 15 alumnes participants les competències per ser més competitius a nivell laboral dins del sector del metall i millorar així la seva ocupabilitat.

El temari del curs treballa diferents continguts com: interpretació de plànols, preparació de màquines convencionals, tecnologia del mecanitzat, preparació de màquines convencionals, equips i eines, i principalment, l'elaboració de programes de control numèric per a la fabricació de peces per abrasió i per arrencament de ferritja