Derrota del CH Palautordera - Salicru a Sant Joan Despí (27-24)

L'equip del Baix Montsaeny des del principi va anar per darrera del marcador amb una diferència de gols que no va poder superar

Redacció
23 d'octubre del 2016
Actualitzat el 24 d'octubre a les 9:42h
Banqueta del CH Palautordera-Salicru
Banqueta del CH Palautordera-Salicru | Jordi Purtí
Tercera derrota del Club Handbol Palautordera - Salicru en el campionat de lliga de la Primera Divisió Estatal per 27-24 a la pista de l'Handbol Sant Joan Despí, en partit jugat dissabte corresponent a la sisena jornada. Els palauencs des del començament del partit van anar per darrera del marcador amb diferències de tres i quatre gols en contra, tot i que en alguna fase del partit van anivellar el marcador, però en cap moment van aconseguir posar-se per davant.

A la mitja part el resultat era de 13 a 11, cosa que seguia mantenint l'equip de Marc Lurbe dintre del partit i amb la possibilitat de poder remuntar a la segona part com ja han fet en diversos partits aquesta temporada. Aquesta vegada, però, no ha estat possible i el del Baix Montseny han tornat a Santa Maria amb una derrota per 27-24. Marc Morales, Eric Morales i Albert Sallès, amb cinc gols cadascun màxims golejadors dels palauencs.

Després de sis jornades el Club Handbol Palautordera ha guanyat tres partits i n'ha perdut també tres i té sis punts en una lliga que aquesta temporada 2016-2017 és molt igualada, llevat d'alguns equips que mengen a part. El pròxim partit està programat per divendres vinent al pavelló municipal Josep Llavina i Esteve a les nou del vespre contra el Joventut Handbol Mataró que aquest dissabte ha empatat a 28 gols a casa contra la Salle Montcada.