El CH Sant Esteve derrota l'Handbol Esplugues (28-27)

El partit ha estat molt disputat fins el darrer segon

21 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:31h
Una jugada del partit entre el CH Sant Esteve i l'Handbol Esplugues
Una jugada del partit entre el CH Sant Esteve i l'Handbol Esplugues | CHSTE
Partit molt disputat fins el darrer segon el que han jugat aquesta nit passada el CH Sant Esteve i l'Handbol Esplugues, en partit avançat a la sisena jornada de la Primera Estatal d'Handbol al pavelló dels Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera amb un resultat final de 28 a 27 favorable a l'equip local que, d'aquesta manera, suma dos puntsa més i la seva segona victòria a casa.

Després d'alguns avantatges inicials dels visitants, la igualtat ha estat el denominador comú del partit arribant-se a la mija part amb un empat (12-12). La segona part ha mantingut la mateixa tònica fins que a sis minuts pel final el CH Sant Esteve ha aconseguit una renda de quatre gols (27-23) que semblava que podrien ser suficients per arribar a la conclusió del partit amb certa comoditat. L'Handbol Esplugues, però, ha reaccionat coincidint amb l'exclusió d'Arnau Pou i ha reduït l'avantatge fins empatar (27-27) a poc més d'un minut per acabar el partit. En la jugada posterior Tomeu Aspas ha marcat el 28 a 27 definitiu a menys d'un minut per acabar i han sabut defensar el resultat.

Després de jugades sis jornades el CH Sant Esteve té cinc punts amb dus victòries, un empat i tres derrotes i segueix una bona línia en el debut a la categoria estatal.