Trobada de mini-handbol a Sant Esteve de Palautordera

El club publica una nota justificant l'entrada de pagament pel derbi palauenc d'aquest dissabte a la tarda

Redacció
30 de setembre del 2016
Actualitzat a les 19:31h
El pavelló delks Quatre Hereus estarà ple a vessar aquest dissabte pel derbi palauenc
El pavelló delks Quatre Hereus estarà ple a vessar aquest dissabte pel derbi palauenc | DBM
El Club Handbol Sant Esteve, coincidint amb el derbi veïnal, organitza un any més una trobada de minihandbol. Enguany es realitza aquest dissabte dia 1 d'octubre al llarg del matí. Des de les 9h fins les 14h un total de 63 equips i més 500 jugadors i jugadores jugaran a cinc pistes de joc, repartides entre el pavelló i l'escola Vallmanya. Equips repartits en les categories prebenjamí, benjamí i aleví tant en masculí com femení gaudiran d'un matí ple de partits i compartint tots la passió per l'handbol. La jornada també servirà perquè els àrbitres, puguin realitzar el reciclatge per tal de poder arbitrar al llarg de la temporada.

Agraïment als socis

D'altra banda, el Club Handbol Sant Esteve ha fet una nota en la qual recorda l'aforament limitat del pavelló i l'augment de la despesa que suposa jugar a Nacional "són les raons per les quals aquest partit és de pagament. Des del club volem agrair la comprensió i col·laboració dels socis i aficionats", han dit.

De la mateixa manera que consideren que és una gran notícia veure un millor nivell d'handbol any rere any als Quatre Hereus, i això "sens dubte ha estat gràcies al suport de l'afició". Acaben dient que el partit sigui una festa i que en el futur es pugui seguir afrontant nous reptes que, fins fa poc temps, eren difícils d'imaginar.