Llinars del Vallès acollirà el pròxim 8 d'octubre algunes de les activitats programades dintre de les VII Jornades de Salut Mental que s'organitzen al Vallès Oriental emmarcades en la celebració del Dia de la Salut Mental. Patologies que tot i tenir una elevada prevalença no estan encara exemptes de rebuig i discriminació a la nostra societat. L'objectiu de la celebració d'aquesta diada és sensibilitzar la societat sobre el perjudici afegit que suposa discriminar la malaltia mental, tant pels afectats com per la família que ha de conviure amb les successives crisis. Esquizofrènies, depressions, trastorns bipolars, entre d’altres, són exemples d'aquestes malalties, de les que moltes vegades no es coneix la causa i que obliguen a qui les pateix a dedicar-se de per vida.

La Fundació LAR organitza, juntament amb les entitats de la Taula de Salut Mental del Vallès Oriental, un seguit d’actes per sensibilitzar la població general i difondre la problemàtica que dia a dia es troben les persones afectades per un trastorn de salut mental i les seves famílies; actes que es realitzaran durant el mes d'octubre tant a Llinars del Vallès com a Granollers.

En aquest sentit, a Llinars del Vallès es portarà a terme l'activitat "Fes salut per la salut mental", emmarcada dintre de les VII Jornades sobre la salut mental el dia 8 d'octubre a partir de les 11 del matí en el pavelló municipal, a la plaça delsa Països Catalans organitzada pel Club Social Torrassa (Fundació LAR)