Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera ja viuen el derbi de dissabte

CH Sant Esteve i CH Palautordera s'enfronten per primera vegada en categoria estatal

Redacció
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:13h
Una imatge del Ch Palautordera contra el Sant Martí Adrianenc
Una imatge del Ch Palautordera contra el Sant Martí Adrianenc | Jordi Purtí
L'ambient de derbi i de jornada històrica en el món de l'handbol en els municipis de Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera ja es comença a viure i, en general, a tot el Baix Montseny. Aquest dissabte, 1 d'octubre a partir de les sis de la tarda, el Club Handbol Sant Esteve rebrà a la seva pista del pavelló dels Quatre Hereus al Club Handbol Palautordera en partit corresponent a la segona jornada de la Primera Divisió Estatal. Feia dotze anys que els dos equips palauencs no s'enfrontaven i per primera vegada ho faran en divisió estatal.

El derbi ha arribat molt d'hora i tant és així que el CH Sant Esteve farà l'estrena a casa de la divisió a la qual debuta amb el seu màxim rival veïnal. Per l'equip sant estevenc que aquesta temporada entrena Pau Ventura les coses no van començar prou bé i en la primera jornada van sortir derrotats de la pista de La Salle Montcada, un equip que aquesta temporada s'ha reforçat bé, per 26-20.

Altra cosa va ser el partit del Club Handbol Palautordera que, malgrat tenir un equip molt jove amb jugadors de la casa i enfrontar-se a un dels probables "cocos" d'aquesta temporada van saber refer-se de moments adversos i remuntar un partit que a estones va semblar perdut contra el Sant Martí Adrianenc per 30-27.

Entrades pel derbi

S'espera un ple absolut al pavelló dels Quatre Hereus on només hi caben tres-centes persones i precisament per les limitacions d'aforament avui dimecres 28 de setembre i demà dijous 29 de setembre es farà la venda anticipada de sis de la tarda a vuit del vespre a la secretaria del club. Els socis tindran a disposició dues entrades per persona -si es tenen fills jugant al club també se'n poden comprar per ells- al preu de cinc euros. Els no socis també en podran comprar dues per persona a deu euros cadascuna. Els nens fins a quatre anys entre gratis.

Per la seva banda el Clun Handbol Palautordera ha reebut vint entrades pel derbi d'aquest cap de setmana. En aquest sentit, la Junta ha decidit sortejar-les perquè tothom hi pugui accedir. Tots els socis del club´-els jugadors i jugadores o són- que  vulguin entrar al sorteig han d'enviar un correu electrònic a [email protected] o penjar/enviar un missatge al Facebook del club.

El sorteig es fa aquest dimecresa les 5 de la tarda i es penjaran els guanyadors al Facebook també.

 

Imatge d'arxiu d'un partit del CH Sant Esteve Foto: Jordi Purtí