Els pares que van denunciar abusos en una escola de Sant Celoni volen reobrir el cas

El jutge d'instrucció de Granollers va arxivar el cas el mes de juliol passat per falta de proves | Alguns pares ja han anunciat que si cal tornaran a donar suport al conserge

Redacció
28 de setembre del 2016
Actualitzat el 29 de setembre a les 12:17h
Imatge de suport al conserge de l'escola Josep Pallerola dintre de la campanya Tots som Paulo.
Imatge de suport al conserge de l'escola Josep Pallerola dintre de la campanya Tots som Paulo. | César Jiménez Boo
Dos dels pares que van denunciar el conserge de l'escola Josep Pallerola i Roca de Sant Celoni acusant-lo de presumptes abusos sexuals a les seves filles de quatre anys han anunciat que han recorregut la sentència del jutge d'instrucció de Granollers que el passat mes de juliol va arxivar el cas per falta de proves. L'anunci l'han fet aquest matí en el decurs d'una entrevista en el programa El Món a RAC1 que dirigeix Jordi Basté. Els pares, acompanyats per la psicòloga d'una de les nenes, han explicat la seva versió dels fets. En aquest mateix programa han dit que a partir de demà posaran en marxa el correu electrònic [email protected] totalment anònim perquè "estem convençuts que hi ha més casos".

Quan va saltar la notícia el passat 8 d'abril va causar una sorpresa enorme i, sobretot, incredulitat, motiu pel qual hi va haver moltes mostres de suport cap al conserge denunciat, fins al punt que es van poder veure a moltes balconades i finestres de Sant Celoni amb la frase "tots som Paulo". També es van fer samarretes amb la inscripció "Estem amb tu" i "Keep Calm sóc del Pallerola" i la colla gegantera de l'escola va improvisar una manifestació el passat 17 d'abril després d'haver-se acabat la trobada de colles geganteres de les escoles de Sant Celoni. Igualment es va obrir una pàgina de facebook de suport amb gairebé 1.500 seguidors.

L'eco de l'entrevista aquest migdia ja es començava a notar a Sant Celoni i en aquest sentit, NacióBaixMontseny s'ha posat en contacte amb alguns dels impulsors de les mostres de suport al conserge i han explicat al diari que continuen mantenint-se en les mateixes posicions de sempre i que si cal tornaran a sortir en defensa del conserge, a banda de mostrar-se força indignats amb les manifestacions dels pares denunciants "és veu clarament que no te ni cap ni peus tot plegat", han dit.

Arxivat a